NederlandsEnglish

Sleutelbewaring

Bij het uitvoeren van de aangeboden diensten dienen wij in veel gevallen toegang te hebben tot uw pand. Hiervoor krijgen wij de beschikking over sleutels, passen, toegangscodes etc. Maar daarmee krijgen wij dan ook toegang tot uw kostbare, private woning of bedrijf en daar gaan wij graag zorgvuldig mee om. Indien wij sleutels of andere toegangsmiddelen ter beschikking krijgen, wordt schriftelijk vastgelegd;

Daarnaast verklaren wij uiteraard zorgvuldig om te gaan met uw sleutels en wordt schriftelijk vastgelegd wat daaronder wordt verstaan.

Daarmee is het voor eenieder duidelijk op welke wijze, wanneer, waarom en hoe wij uw pand kunnen betreden en zijn de verantwoordelijkheden duidelijk. En u heeft ook een document welke in vele gevallen eenvoudig is toe te voegen aan uw sleuteladministratie, voor een correcte en juiste registratie van uw uitgegeven sleutels. Na afloop van de periode ontvangt u de sleutels retour en wordt op de sleutelverklaring wederzijds getekend voor het einde van de sleutelbewaringsperiode.

Wij zijn gevestigd in én dagelijks werkzaam in en rond Den Haag en zo kunnen wij binnen deze regio de nodige toegang tot uw panden verschaffen. Voor deze dienst zijn legio redenen om deze aan te gaan en desgewenst is maatwerk hierin natuurlijk mogelijkheid.

Voor deze service wordt een tarief per week aangehouden van € 7,50. Altijd iemand in Den Haag die snel in uw pand kan zijn en met de nodige sleutels.

Deze service wordt alleen aangeboden in combinatie met onze onderhouds- en beheersdiensten en is geen vervanging voor een sleutelhouder of als aternatief voor beveiliging. Wij kunnen alleen op afspraak, de nodige toegang verschaffen, maar bieden geen permanente 24-uurs dienst.

Heeft u nog vragen over sleutelbewaring, neem dan nu contact op »

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.