NederlandsEnglish

Prijsopgave

Een prijsopgave voorafgaande aan het werk is natuurlijk altijd mogelijk. Op deze website wordt al getracht zo transparant mogelijk te zijn over de kosten van het werk en wordt vaak al een indicatie gegeven. Maar in sommige gevallen wilt u vooraf afstemming of meer zekerheid. Een prijsopgave kan op meerdere manieren.

Een prijsopgave voor aanvang, op het werk

Bij de start van het werk wordt altijd de werkbon getoond. Hierop worden alle kosten en werkzaamheden genoteerd. Deze dient na afronding ook om het totaalbedrag te berekenen en met u af te rekenen.

U mag het werk dan nog weigeren, dan wordt het werk gestaakt en u betaalt dan alleen de no-show en voorrijkosten.

Een prijsopgave vooruit of offerte

Afhankelijk van de grootte van het werk kunt u vragen om een prijsopgave vooruit bij werkzaamheden onder de € 500,-. U ontvangt dan een gedetailleerde inschatting van de kosten. Waarbij wel rekening wordt gehouden met een mogelijke nacalculatie van de uren. Het betreft een inschatting. Indien er een misrekening is gemaakt, wordt u daar zo spoedig mogelijk, tijdens het werk, van op de hoogte gesteld.

Werken boven de € 2.000,- worden standaard voorzien van een offerte, door beide partijen wordt getekend.

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.