NederlandsEnglish

Projectsupprt

Een lopend project krijgt vaak te maken met opschaling of kortdurend extra werk. Weinig organisaties hebben die extra capaciteit voorhanden.

Gerichte extra capaciteit, of inhoudelijke ondersteuning nodig voor uw facilitaire project kent vele vormen en gedaantes. Wij hebben aardig wat jaren ervaring in met name de gezondheidszorg faciltair, dus bijzondere en veeleisende omstandigheden zijn niet vreemd.

U zoekt iemand uitvoerend, of HBO+? Leg uw vraag eens voor, we zullen ook eerlijk zijn als het onze expertise (facility management en gebouwbeheer, mag ook ICT gerelateerd zijn), affiniteit of werkterrein niet is. Maar weet dat wij nogal blij worden van onconventionele vragen en speciale verzoeken.

Ook onze relaties, samenwerkingen en bekenden in het werkveld kunnen wij desgewenst voor u inzetten, dus als wij het niet kunnen, best kans dat we wel de partij kennen die het voor u kan uitvoeren.

Leg u vraagstuk eens vrijblijvend voor aan Veste Service..

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.