NederlandsEnglish

Opname

Een 'opname' is een mooie term, wat niets meer inhoud dan beoordelen wat er moet worden gedaan. De keuken is aan vervaning toe, of er is een defect.. en dan? Voor u een aannemer, klusbedrijf of reparateur inzet, is het gebruikelijk om zelf eerst een opname te doen. Waarbij de eerste beoordeling van 'het werk' in globale bewoording wordt omschreven. Op basis van een opname of opnamestaat is het bv mogelijk om een eerste kostenraming uit te voeren, zodat u wel al de nodige financiele middelen kunt reserveren.

Een opname kan ook prima gebruikt worden, om gericht en meer onderbouwd een storingsmelding te doen naar uw leverancier. ALs u al beschrijft wat er defect is, kan uw leverancier (en meestal zit daar nog een tussenpersoon tussen) gericht en beter inschatten wat hem te doen staat. En voor u wordt het resultaat beter controleerbaar (de verstoring is gedocumenteerd). In de dagelijkse realiteit ontbreekt het toch vaak aan collega's ter plaatse die gericht kunnen aangeven waar het aan mankeert, of wat de echte wens nou is. De expertise is er niet, de wil en heel vaak de tijd of uberhaupt onvoldoende mensen.

Wij gaan er graag op uit, in de regio Den Haag, om een gerichte opname (of inventarisatie van de nodige wensen) op papier en foto te krijgen. Ideaal voor regie organisaties, als regie en uitvoering zoveel mogelijk gescheiden dient te blijven.

Een opname is een handig document om de wensen om te zetten in daadwerkelijke acties.

Stel uw vraag nu

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.