NederlandsEnglish

Oplevering van een woning of pand

Uw huurder gaat weg of u verlaat een woning of pand en moet de woning nog opleveren. Hier komt vaak nog veel werk uit naar voren en er moet meer geregeld worden dan je wilt.

Of krijgt u te maken met een sterfgeval van een naaste, dan komt er vaak heel veel op u af. U zit dan niet altijd te wachten op klussen, reparaties of opleveringen. Toch moeten er veel zaken geregeld worden. Dat kan vanaf de selectie van achtergelaten goederen. Ook kunnen wij de oplevering van de woonruimte aan verhuurder, makelaar of woningmaatschappij verzorgen.

Maar ook die situaties die minder leuk zijn, zoals opname in een instelling of verpleeghuis. Weet dat wij zeer ruime ervaring hebben in de gezondheidszorg (GGZ, ouderenzorg, thuiszorg en ziekenhuis) en dus de situatie en omstandigheden maar al te goed kennen. En dan kan het zeer prettig zijn als sommige zaken uit handen worden genomen en professioneel wordt uitgevoerd.

Wij ontruimen niet, wij zijn geen opkopers of schoonmaakbedrijf. Maar wij selecteren voor u en sturen graag namens u de benodigde partijen aan en verzorgen de gehele contacten en afstemming.

Wat mogen wij voor u doen?

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.