NederlandsEnglish

Facility Management Support

Extra handen nodig? Tijdelijke ondersteuning van je facilitair team? Ook projectondersteuning is mogelijk. Maar ook de vraag; "wat moet ik hier nou weer mee?", de speciale en bijzondere verzoeken, leg ze eens vrijblijvend voor? Wellicht kent Veste Services (of ons netwerk) een oplossing?

Wat is Facility Management

Facility Management is een containerbegrip. In een organisatie regelt de facilitaire dienst of afdeling facilitair alles rondom wonen en verblijven, of werken in gebouwen. Van dagelijkse zaken die nodig zijn (de faciliteiten), het onderhoud aan gebouwen en alle benodigde installaties, tot de . En ook de organisatorische kant valt daar vaak onder, de eisen die aan een bedrijf of organisatie worden gesteld bij het hebben of gebruiken van een gebouw. Maar vanzelfsprekend is dat niet en zeker niet in bijvoorbeeld de zorg. Daarbij komt ook natuurlijk de veelheid aan regelgeving en vereiste normen ter sprake. Dit doe je met oog op efficiƫnte en effectiviteit, meestal wel met de toekomst in het oog houdend. Dus een gezonde kijk op toekomstige ontwikkelingen zowel intern en extern speelt zeker mee.

De daadwerkelijke invulling van de taken van de facilitaire dienst verschilt voor iedere organisatie. Maar het gaat vaak over thema's veiligheid, beveiliging, gezonde leefomgeving, energie(beheer), voorzieningen (licht, lucht en water, m.a.w. afvoeren, elektra, ventilatie, drink-/tapwater, gassen, data en andere bekabelingen), gebouw en algemeen onderhoud, eten & drinken. Afhankelijk van het type organisatie en de soorten gebouwen kent dit een eigen invulling. Facility Management is dus de wijze waarop de gebouwbeheerder zijn taak organiseert en hoe de groothuishouding wordt geregeld.

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.